Studio Jorma Rajamäki
Etusivu  |  Palvelut  |  Studio  |  Portfolio Yhteystiedot  |  in English Web design: TMD


Kuvauskonsepti, ideasta laadukkaiksi ja vaikuttaviksi kuviksi

Istahdamme toimistoni tai yrityksesi kahvipöytään ja briiffaat ajatuksesi tai valmiit suunnitelmat kuvatarpeistasi. Tutustumme myös tiloihisi, toimintaasi ja tuotantoosi. Mietimme parhaan konseptin ja ryhdymme ripeästi ja kustannustehokkaasti toimeen.Mottoni: Maailma on täynnä kuvia, mutta hyvistä kuvista on edelleen akuutti puute!

 

Useimmiten kannattaa tehdä vähemmän ja puntaroidumpia kuvia. Niitä katsotaan pidempään ja ne kestävät aikaa. Yrityksen imago kirkastuu ja vahvistuu parhaiten hyvillä kuvilla! Vaikuttava kuva on myös paras myyjä!

Kuvaamme suoraan tietokoneelle, aina kun se vain on mahdollista. Kalibroiduista ja profiloiduista monitoreista seuraamme kuvauksen etenemistä reaaliajassa. Näin otoksia voidaan tarkkailla ja valvoa oikein värit toistavalta kuvaruudulta pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Lopulliset säädetyt kuvat, digitaaliset originaalit, saat laadukkaalle CD:lle tai DVD:lle tallennettuina. Lisäksi tulostamme riittävän isot ja selkeät kuva-arkit CD:n kuvista tiedostonimineen.

Saatat hämmästyä, laadukkaampi kuva ei olekaan kalliimpi!

 

Studio Jorma Rajamäen täyden palvelun mainosvalokuvaamo ja studio toimii osoitteessa

Viinikankatu 45, Tampere