Studio Jorma Rajamäki
Etusivu  |  Palvelut  |  Studio  |  Portfolio Yhteystiedot  |  in English Web design: TMDTÄYDEN PALVELUN KUVATUOTANTOA

Studio Jorma Rajamäki palvelee monenlaisessa kuvantarpeessa. Kuvaamisen erikoisalueita on useita. Vankkaa kokemusta ja näyttöjä on esimerkiksi arkkitehtuurista, ruokakuvauksesta, muodista, autoista, teollisuudesta ja monenlaisista mainoskuvista ylipäätään.
Digikuvan prosessointi haluttuun formaattiin tehdään kalibroiduilla ja profiloiduilla näytöillä ja uusimmilla kuvankäsittelyohjelmilla.

 

HALUAMME TEHDÄ KUVAN VIELÄKIN PAREMMIN!

Otamme eturivissä käyttöön uudet tekniikat ja sovellutukset, Tampereen ulkopuolinen kouluttautuminen ravitsee ammatillista tiedonhaluamme. Tuotekuvissa otimme pioneerina käyttöön valomaalauksen, panoraamakuvaus tuo dynaamisen lisän arkkitehtuuri- ja tuotantokuviin.

HDR (High Dynamic Range) -kuvat ovat mullistaneet tuottamamme arkkitehtuuri- ja interiöörikuvat. HDR-kuvissamme on suurempi sävyala kuin koskaan pystytään taltioimaan dialle ja negalle tai perinteiseen digikuvaan. Aiheesta esimerkkejä PORTFOLIOSSA. Tervetuloa katsomaan uskomattoman sävykkäitä tulosteita näistä erikoiskuvista!

 

VIDEOTUOTANTO

Kuvaamme myös yritysvideoita FULL HD- formaattiin asti. Kalustona on moderni DSLR- kalusto ja kattava valovoimainen pro- objektiivivalikoima huippu laajakulmasta pitkiin teleisiin, sopiva polttoväli löytyy kaikkeen tarpeeseen. Äänityksestä huolehdimme broadcast- tason stereomikrofoonilla sekä erillisellä stereo äänentallentimella.
Kuvan ja äänen editointi tehdään parhailla ja uusimmilla ohjelmistoilla. Lopullinen video muokataan asiakkaan tarpeen ja käyttökohteen mukaisesti.